Bekijk het volledige profiel van klaziena andela en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

klaziena andela heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb de MAVO en HAVO gedaan....

Ik heb de MAVO en HAVO gedaan. Ik zat veelal bij Janneke van der Harst. Haar heb ik laatst weer ontmoet. Van de brugklas herinner ik me Hollander hij gaf ons Nederlands. Op de mavo hadden we een erg leuke scheikunde leraar. soms hadden we twee lesuren achter elkaar en dan waren we het eerst uur aan het geinen en dan zei de docent wiens naam ik nu even kwijt ben wat doen we gaan we door ouwehoeren of leren, vaak ging en we ouwehoeren, een voorwaarde daar voor was dat we het volgend uur de boeken op tafel moesten hebben en dan serieus moesen leren. Dat gebeurde ook altijd en gaf een leuke sfeer.

2007, klaziena andela

Meester van de 3de klas droeg ...

Meester van de 3de klas droeg veelal twee verschillende sokken. Ik was vriendin van Ingrid van Dijk, Jolanda Klassen,Annelien ..., Femke,...zij zat het laatse jaar niet meer bij ons op school. Gerard die zei bij geschiedenis dat hij gerard Baltasar was. Bouke, Kees en Ruurd, Nico, Lia, Irma,

2007, klaziena andela
?