Bekijk het volledige profiel van Klazien Van der Meij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Klazien Van der Meij heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

De slofjes die je aanmoest als...

De slofjes die je aanmoest als je de klas in ging. Het gymlokaal,met die aparte lucht en waar Paula Riemersma me van een stoeltje afgooide op de cv,bloedde als een rund,tis je vergeven hoor ;-)) De zandbak en zingen als er een boot voorbij kwam. De st nicolaas vieringen weet ik nog. grappig allemaal!!

2006, Klazien Van der Meij

Klas1 bij de zuster jacoba mar...

Klas1 bij de zuster jacoba maria,weet nog dat ze Ype met z,n hoofd onder de kraan deed,ook sloeg ze een keer haar aanwijsstok kapot. Klas 2 bij Juf Nienhuis,een lieve juf,ze had altijd papieren zakdoekjes en snoot vaak haar neus. Klas 3 bij meester van Rossum,meen dat deze al op jonge leeftijd is overleden.Meester Sibbald in klas 4 en 5 een soort combinatieklas.Vaak toneel spelen,erg leuk. klas 6 meester Hilgers. leuke tijd gehad!!

2006, Klazien Van der Meij

Een jaartje vormingsklas gedaa...

Een jaartje vormingsklas gedaan,na de mavo omdat ik nog te jong was om de verpleeging in te gaan. Elke week of elke maand weet ik nog kwam er iemand vertellen over zijn of haar beroep. Er kwam toen ook iemand die vertelde dat ze werkte met verstandelijke gehandicapten.Dit leek me prachtig.Van de juf( weet haar naam niet meer) kreeg ik toen adressen waar ik kon solliciteren.Heb toen gesolliciteerd in Den Helder (julianadorp)en in okt 81 ben ik daar gestart als leerling.Aankomende oktober vier ik hier m,n 25 jarig jubileum....mooi toch hoe het soms kan lopen.

2006, Klazien Van der Meij
?