klazien tosseram

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van klazien tosseram en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  klazien tosseram heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik wilde niet naar school,pas toen mijn broertje Arie ook naar school ging werd het voor mij wat makkelijker om bij mijn lieve moeder weg te gaan .

  ik wilde niet naar school,pas toen mijn broertje Arie ook naar school ging werd het voor mij wat makkelijker om bij mijn lieve moeder weg te gaan . daarvoor was het altijd een drama ik verzon van alles om niet te hoeven. een leuke herrinnering is voor mij dan ook wat moeilijk maar het grote huis in de eikenlaan daar fiets ik nu nog weleens langs dat was toen volgens ons een spookhuis en dan gingen we voor de deur roepen"wie stink daar zo het mannetje van de radio"en dan hard wegrennen en verder het kolenhok waar je voor straf in moest

  Openbare kleuterschool, 1955

  de grote marmere trappen, de directrice mevr Smid en ik kwam uit zwanenburg op de fiets naar school ook in de winter,en omkleden op school want lange broeken waren uit de boze een rok aan en een wit verpleegtersschort.

  de grote marmere trappen, de directrice mevr Smid en ik kwam uit zwanenburg op de fiets naar school ook in de winter,en omkleden op school want lange broeken waren uit de boze een rok aan en een wit verpleegtersschort

  Elisabeth Wolffschool LHNO, 1962

  het vragen tijdens het speelkwartier om ijsvrij WIJ WILLEN IJSVRIJ !!!!! met de hele school dit roepen en ja soms kregen we dan een middag IJSVRIJ .

  het vragen tijdens het speelkwartier om ijsvrij WIJ WILLEN IJSVRIJ !!!!! met de hele school dit roepen en ja soms kregen we dan een middag IJSVRIJ .ik heb aan mijn schooltijd hele leuke maar ook best nare herinneringen b.v breiles van mevrouw wieringa.

  Prins Bernhardschool, 1955

  ?