Bekijk het volledige profiel van Klazien Schiphuis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Klazien Schiphuis heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Heb 8 jaar piano les gehad van...

Heb 8 jaar piano les gehad van juffrouw Mulder. Ze woonde in Assen en kwam met de bus naar Veendam. Ik ben later helaas doof geworden, dus muziek is voorbij.

2009, Klazien Schiphuis

Van deze knusse kleuterschool ...

Van deze knusse kleuterschool herinner ik me juf Uitvlugt en juf Bossinga. De bomen vlakbij de school. En de stenen trapjes en even verderop weer stenen trapjes en dan kwam je bij de ronde bank, die rondom om een grote kastanjeboom gemaakt was. Ik heb heel wat rondjes over deze bank gelopen en ook kastanjes gezocht ! Toen was het plantsoen nog echt een plantsoen, met veel oude bomen.

2009, Klazien Schiphuis

Van de ULO herinner ik me juf ...

Van de ULO herinner ik me juf Meisner, juf Olthof, meneer Van der Veen voor geschiedenis. Meneer Staal voor natuurkunde. Hij kon absoluut geen orde houden ... Meneer Faber voor Engels, meneer Looyenga voor boekhouden en handelsrekenen. Van een oude lerares kregen we handwerken. Weet haar naam niet meer, maar ze werd vaak geplaagd ... Dat vond ik heel zielig .. O ja, juffrouw Takens. Meneer de Jonge herinner ik me ook nog. Meneer Heit. Meneer Ploeger. En Annemieke Mensch, Lenie Doff, Gerda Piers, Lienke Mulder, Truus Diepenbroek, Annie Venema, Wim Velt, Geert Huisman, Klaasje Doornbusch, Herman Kappen ....

2008, Klazien Schiphuis
?