Bekijk het volledige profiel van klazien schenkeveld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

klazien schenkeveld heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Mijn eerste jaar op deze schoo...

Mijn eerste jaar op deze school herinner ik me als de dag van gister. Anita, Marijke, Jacky, Radjoe, Vinodje, Michel en al die anderen. Na de herfstvakantie mocht ik starten, 20 jaar en denken dat je alles al weet.(DUS NIET!!!) Nu nog steeds niet. Vooral kamp en de musical vond ik een geweldige ervaring en ik hoop dat de lln. van die klas daar ook met veel plezier aan terug denken. Na deze groep volgden vele anderen en ik kan zeggen dat ik met veel plezier op de Delta gewerkt heb.

2007, klazien schenkeveld

Deze school koos ik omdat het ...

Deze school koos ik omdat het zo dicht bij het strand was, nooit op het strand geweest zolang als ik er op school zat. Dominique was mijn maatje. Zij slaagde een jaar eerder, ik deed het laatste jaar nog een keer over i.v.m "valsheid in geschriften". Ik had geen werkstuk of verslag ingeleverd. (typ probleem) Lia Brekweg, men. de Nie en de lk. voor natuurkunde herinner ik me het beste. Bij Lia thuis eten en de katten introvert en extravert(?)

2007, klazien schenkeveld

Hier heb ik mijn Havo diploma ...

Hier heb ik mijn Havo diploma gehaald. Ik was bevriend met Margit crompvoets,Jacqueline bal, Edith Hahlen en Winnie van Meeuwen. Mijn broer zat op de Mavo afdeling en dus vond ik zijn vrienden ook erg interessant, Mario schmelzer, Frank Teng, John Jung en Ronald Sprenkels. Lk. men. Nieuwmeijer voor wiskunde, mevr. Tramper voor Nederlands, men. Sneep voor aard, Post voor gesch ( zie je nu nog wel eens op de tv en dan vind ik die stem nog zo herkenbaar, Engels van die lk. met die leren kleding (wie was er niet verliefd), Michelle Bitter gaf tekenen en kunstgesch. later hoorde ik dat zij zelfmoord had gepleegd daar was ik heel erg van onder de indruk.

2007, klazien schenkeveld
?