klazien deruiter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van klazien deruiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  klazien deruiter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een geweldige tijd was dat.

  Wat een geweldige tijd was dat. Juf van 48 leerlingen! Terwijl ik net van de kweekschool kwam. echt zo groen als gras. Samen met een vriendin (anneke versteeve,nu anneke niezen) op kamers in de Wilhelminastraat. Wat een feest, kinderen die je op kwamen halen, "gymlessen"op het schoolplein. Eens gingen we wandelen. Ineke Kramp en ik (juffen van de 1e en 2e klas. Samen met zo,n kleine honderd kinderen. De helft ervan verdween de weilanden in toen ze de kans kregen. Toch kwam iedereen wel weer op school terecht. De koninginnedagen. Met die aubade op het kolkplein. Erik Estie, hoe is het nu met je? En met al die anderen?. Eeen tijdje geleden heb ik een reunie meegemaakt van een van de eerste groepen die ik in Spakenburg had. geweldig!. Ik ben steeds blijven houden van Spakenburg.Ik weet nog dat ik snikkend afscheid nam van mijn collega's. Reageer als je nog herinneringen hebt aan die onvergetelijke tijd.

  Calvijnschool, 1967

  Meneer Tak die Engels gaf.

  Meneer Tak die Engels gaf. De leraar Ned (Vos ) die verliefd werd op de juf van Frans, meneer Brugman, die al begon te bidden als we allemaal nog door het lokaal liepen. Briefjes sturen aan je vriendje tijdens de les. Klassenfeestjes. Op zaterdagmorgen les.....Meneer Drewes de directeur die zo naar after shave rook en die kosmo gaf. Waar zijn Kees Boodt, Hans Simpelaar, Fenna en Fenny en Lex?We kochten een krentenbol in de pauze en alle meiden waren volgens mij weg van van Iwaarden (Frans) Ik ben benieuwd!

  Jan van Arkel, 1960

  ?