Bekijk het volledige profiel van Klazien Bisschop en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Klazien Bisschop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Het was van korte duur op de R...

Het was van korte duur op de RK Mavo 2,5 jaar heb ik er opgezeten. Maar het was toch wel een een hele intense tijd. Ik ging om met Anja Post Anita Plomp Trudy HUmme , Marie Louise Timp, Jose Vergeer . De favoriete leraar voor mij was natuurlijk v Hoofd. Van het gebouw herinner ik mij alleen de inmens grote hal. Maar dat komt natuurlijk, omdat ik daar nog weleens gezeten hebt.

2008, Klazien Bisschop

Tijd geleden hoor , maar natuu...

Tijd geleden hoor , maar natuurlijk komen er wel namen naar boven Trudy Humme Anja Post Gineke vd Meer Lidy van Velzen, Annelies Boere Ans de Wit Joke Holierook, Anita PLomp. Het gebouw kan ik nog wel uittekenen in mijn gedachte . Maar namen van onderwijzers wordt misschien al moeilijker. Alhoewel Meester Bakker, Zr Edith , Juffr Steenland , en dan stopt het ook hoor. De naam van het zustertje dat ons altijd door elkaar schudde, als we iets niet goed deden ,uit de 2e klas ben ik vergeten. Zo het word dus tijd om herinneringen op te halen

2008, Klazien Bisschop
?