Bekijk het volledige profiel van Klaske Zandstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Klaske Zandstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Myn heit bracht mij samen met ...

Myn heit bracht mij samen met nog een buurmeisje op de brommer naar school, tot de politie ons aanhield twee kinderen op een brommer moest toch maar niet, we woonden toen op de Harste, later naar het dorp verhuisd, toen kon ik achter op de fiets.Ik weet nog dat de school een houten gebouw was, mijn lievelingsjuf was juf Schouten.

2006, Klaske Zandstra

De spekjes in het gebouw, njam...

De spekjes in het gebouw, njammie en dat we daar mochten roken, en stiekum in de fietsenhokken roken. Ik was veel bij Johanna, Hilda, Susanne, Tineke en Grietje.Heel veel lol gehad. Die keer dat de hele klas bij de directrice mevr Prins, moest komen omdat we volgens haar het examen niet zouden halen als we zo door gingen, dus wel gehaald.Zoveel herinneringen, ik zit nu met een grote smile achter mn pc. Die keer dat Tineke haar Engels wel zeer goed was, en tegen Boonstra zei you stupid boy, ze kon gelijk de gang op. In de vensterbank gaan zitten tijdens de les van Jager. Zoveel toch leuke herinneringen. Zo nu en dan kom ik nog wel eens oude klasgenoten tegen, en met enkele heb ik nog steeds een fijn contact.

2006, Klaske Zandstra

We moesten nog naar het oude g...

We moesten nog naar het oude gebouw in de Buorren. Als er een bestuurs vergadering was geweest, dan stonk het echt naar sigarenrook.Ook viel de kalk geregeld van de muren, en als het goed winter was, dan waren de kachels ook vaak stuk, dus mochten we dan naar huis.Ik wie it lytste famke van de klas, had met gym wel zijn voordelen soms.Ik had vroeger vaak middenoorontsteking, en dan haalde meester Jager mij op in de auto om naar naar school te gaan en bracht mij dan ook thuis.

2006, Klaske Zandstra
?