Bekijk het volledige profiel van klaske wynia en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

klaske wynia heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Wilde als kind altijd al verpl...

Wilde als kind altijd al verpleegkundige worden en dat heb ik geprobeerd, maar door die vervelende hepatitus B moest ik afhaken zodat ik mijn diploma niet heb kunnen halen. Een nare tijd hebben de colorado,s(was onze groepsnaam) toen gehad omdat er een collega is overleden door de hepatitus B en er is niet door de leiding van toen overgesproken. Regina Postma werkt nu nog op de ambulance en margriet op een afdeling

2007, klaske wynia

Heb op de ALO de Zwemtrainerdi...

Heb op de ALO de Zwemtrainerdiploma A en B gehaald en mijn Zwemonderwijs diploma. Met heel veel plezier gewerkt en ook onze leraren waren perfect. Helperbad was onze praktijk bak, met de moeilijk opvoedbare kinderen.

2007, klaske wynia

de meisjes die mijn dorp kwame...

de meisjes die mijn dorp kwamen ,Japke ,Geertje, Janette, Juf van Oosten was onze klasselerares leraar van tekenen was geen leuk iemand terwijl verplicht een rok moesten dragen in die tijd, liet hij ons altijd als eerst de trap opgaan naar zolder waar we les van hem hadden dus we geneerden ons verschrikkelijk, De directrise van der Weide was een aardig mevrouw waar je goed mee kon praten als er problemen waren.

2007, klaske wynia
?