Bekijk het volledige profiel van Klaske Drost en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Klaske Drost heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Na de lagere school heb ik de ...

Na de lagere school heb ik de MULO in Franeker gevolgd. Een tijd om nooit te vergeten! Met z'n allen fietsen naar Franeker bij weer en wind. Een buskaart hadden wij natuurlijk niet. We zijn daardoor ook "winterhard" geworden; nooit ziek. 2 dagen na het behalen van het MULO-diploma aan het werk bij de zuivelfabriek in Dronrijp. Vervolgens bij de gemeente Menaldumadeel. In 1971 getrouwd en nog steeds. Ik werk nu bij het Centraal Justitieel Incasso Bureau (juist ja het CJIB!! - ook al eens een boete gehad?) bij de de afdeling Personeelsbeheer. Hiervoor heb ik 17 jaar bij KPN Telecom gewerkt, hoofdzakelijk als (directie)secretaresse. Ik speel tenorsaxofoon in de fanfare Kunst & Genoegen te Dronrijp en bij het Fries Senioren Orkest. Piet en ik hebben twee dochters (geboren in 1972 en 1975), beiden wonen niet meer thuis. De oudste dochter is getrouwd en de jongste woont samen. We hebben een kleindochter van ruim 1 jaar, terwijl het tweede kleinkind hopelijk wordt geboren in mei 2004.

2004, Klaske Drost

Veel lol maken op het schoolpl...

Veel lol maken op het schoolplein. Meester Zwart - streng. Meester Stallinga - piepende viool. Hiske Posthuma, jarenlange vriendschap.

2003, Klaske Drost
?