Bekijk het volledige profiel van Klarina Grootveld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

Klarina Grootveld heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na mijn behaalde eindexamen LE...

Na mijn behaalde eindexamen LEAO ben ik in de 2de klas MAVO begonnen in de Tinaarlostraat. Ik heb in klas M-22, M-33 gezeten, De eindexamenklas was een heel grote groep. Ging in die periode veel om met Margaret de Bruijn, Cora van Gijzel, Liesbeth Dijkhuizen. Andere klasgenoten die ik mij nog herinner zijn Anneke Grasman, Marianne Vos, Bennie Schmieman, Adri Reijneveld, de tweelingbroers Vrolijk, Karin IJtsma. Ben ooit eind jaren 90 lerares vd Toorn? (haar man was ook leraar) in het Rode Kruis Ziekenhuis tegengekomen. Hoorde van haar dat de Leraar Versluis was overleden. Hij kon wat ik mij nog herinner heel goed tekenen. Ik ben ook met een aantal klasgenoten met hem naar het gemeentemuseum geweest en daarna zijn we met hem naar zijn huis geweest. Hij woonde nl vlak bij het museum.

2004, Klarina Grootveld

Ik heb hier een leuke tijd geh...

Ik heb hier een leuke tijd gehad. Ging in die jaren veel om met Selma Knulst, Yvonne Deurman, Jolanda Out,Jackie Mathijssen. We hebben niet altijd bij elkaar in de klas gezeten maar zochten elkaar in de pauzes op. Ik heb via schoolbank weer contact met Carola de Zwart waarmee ik in de eindexamenklas heb gezeten. Die foto staat er ook op. Ben nog in bezit van de krant waarin alle geslaagde examenkandidaten in staan. Daar herkende ik ook nog namen van meisjes die ook bij mij in de klas op de lagere school hebben gezeten zoals Ingrid de Graaff, Loes Spaans en Andrea Valentijn. Ik heb nog een foto van de brugklas 1J waar meester Boeters onze klasseleraar was. Ik hoop dat er nog meerdere klasgenoten zich aanmelden en nog leuker zou een keer een reunie zijn. Wie weet.

2004, Klarina Grootveld

Ik heb de 4de en 5de klas het ...

Ik heb de 4de en 5de klas het leukste van alle lagere schoolklassen gevonden. Juffrouw Hartog vond ik een fijne juf. Ze kon goed voorlezen en als wij goed ons best hadden gedaan deed ze ook leuke dingen met ons. We gingen veel naar het museum voor het onderwijs in de Hemsterhuisstraat met de bus van de HTM. Of we gingen naar de kinderboerderij waar we ook leuke lessen kregen o.a. in kaas maken en karnemelk en boter. Ik was in deze 2 klassen bevriend met Ellen de Kruijff. Als ik me niet vergis kwam ze uit Utrecht. Helaas is ze ons vroeg ontvallen. Toen ze 19 jaar was is ze met haar motor verongelukt. Verder ging ik nog om met Lidy Boone. Zij was vaak ziek door haar astma. Ik ging haar wel een opzoeken . Toen we in de zesde klas zaten kon ze ons vanuit huis zien want ze woonde in de Wapserveenstraat. We hebben een keer de plaat Venus van Shocking Blue helemaal grijsgedraaid zo'n goed nummer vonden we dat. Ik heb sinds kort door de Schoolbank weer contact met Annelies Mourik. Leuk om na zo'n tijd weer is iets te horen. En ik zag dat Frits vd Lubbe er ook op staat. Wij waren dezelfde dag jarig op 30 sept alleen ben ik 1 jaar ouder. En als ik mij niet vergis was Gerrit Jus? op 29 sept jarig. Zou leuk zijn als we eens een reunie zouden hebben.

2003, Klarina Grootveld
?