Klara Mulder

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klara Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Klara Mulder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Een geweldige tijd gehad, maar dat bedenk je pas later, als je niet meer op school zit.

  Een geweldige tijd gehad, maar dat bedenk je pas later, als je niet meer op school zit. Had leuke vriendinnen en de leraren vielen ook wel mee. Vooral Van der Meer en de Jong kon je makkelijk op de kast krijgen. En de melding van de leraar om je maar bij Wilbers te melden, ging steevast gepaard met de mededeling dat je dan nog ff een fles drank moest halen. De concierge, Opperdijk, was ook een geestige man, maar kon behoorlijk uit zijn sloffen raken als je weer eens op de Ee ging schotsen lopen of pootje baden. De feesten waren heel leuk en vooral als Jaap Tuininga zong. Hij is overigs zijn krulletjes nog niet kwijt.

  2008, Klara Mulder

  ik weet nog een paar namen van die tijd, zoals Harry de Jong, Froukje Boorsma, Anna Gretha de Vries, Michiel Osinga, Anneke Booy, Andre Wielinga, Anneta Klaver, Oeds Olthuis, Jan Peter Wijnia, Jelmer, Sietse, Patricia, Jelly Ann etc.

  ik weet nog een paar namen van die tijd, zoals Harry de Jong, Froukje Boorsma, Anna Gretha de Vries, Michiel Osinga, Anneke Booy, Andre Wielinga, Anneta Klaver, Oeds Olthuis, Jan Peter Wijnia, Jelmer, Sietse, Patricia, Jelly Ann etc. Ach over het algemeen waren het wel leuke leraren. Alleen ik zat op diverse lokaties, oa het hoofdgebouw, maar ook Achter de Hoven.

  2008, Klara Mulder
  ?