Klaas Zijlstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klaas Zijlstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Klaas Zijlstra heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Leraar Bakker, kon zeer goed lesgeven, stond tegen bord te duwen als stoommoleculen tegen schoepen.

  Leraar Bakker, kon zeer goed lesgeven, stond tegen bord te duwen als stoommoleculen tegen schoepen. V.d. Bunt leraar electro, zeer anthousiast. Mooie excursies naar Stork en Bronsmotoren. Hierna gaan varen Bij Caltex, later Chevron. Na twee jaar gestopt met varen! Mede klasgenoten ware o.a: Piet Hoogland, Frieze Feddema, Yde Haarsma, Eeltje v.d. Molen, Jan Posthumus.

  2004, Klaas Zijlstra

  Was nog oude school, aan de hoofdstraat in Vrouwbuurt, met eerst meester Scheffer en Juf Zondervan en later meester De Vries en meester Mak.

  Was nog oude school, aan de hoofdstraat in Vrouwbuurt, met eerst meester Scheffer en Juf Zondervan en later meester De Vries en meester Mak. Sinterklaasfeesten in de Harmonie in Leeuwarden, voorlezen door meester De Vries (spannende verhalen over Indie)Spelen in toneelstukjes in de zaal van Vrouwbuurtstermolen. Was bevriend met Robin en Richard de Vries (kinderen van meester De Vries en Einte Slootstra (vader maakte rotan stoelen enzo) Was verliefd op Winkie De Vries! meester De Vries kon heel mooi voorlezen over Indie; verder vond ik de Sinterklaasfeesten in de Harmonie in Leeuwarden (met sprookjes) heel indrukwekkend. Later moesten we zelf toneelstukjes opvoeren in de zaal van het cafe op Vrouwbuurtstermolen terwijl onze ouders keken.

  2004, Klaas Zijlstra
  ?