Klaas van Vuure

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klaas van Vuure en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Klaas van Vuure heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Kopklas autotechniek dus helaas maar i jaar daar geweest en een praktijkjaar.

  Kopklas autotechniek dus helaas maar i jaar daar geweest en een praktijkjaar. Osinga en Woudstra waren onze steun en toeverlaat. Leuk praktijk lokaal en dat gedoel met de auto's repareren van de leraren en daarvan dan de zonnebril met vasaline insmeren die in de auto lag en hopen dat het "mis" ging tijdens het rijden met onverwachte tegenzon.

  2003, Klaas van Vuure

  in noodgebouw en toch een leuk tijd kon het beste vinden met Verhoeven die ik later nog een keer gesproken heb.

  in noodgebouw en toch een leuk tijd kon het beste vinden met Verhoeven die ik later nog een keer gesproken heb. Praktijk waaronder draaien ook erg leuk. Eerste klas waren alle jongens met een achternaam met een V beginnend aan de beurt met een brommer ongeluk ik dus(gebroken been)de Vries (overleden!) en Vernooy been gebroken???. Reed toen met een zekere Steenbergen mee in een simca 1000. Ook naar de gymzaal in Sloten kan ik me nog herrineren.

  2003, Klaas van Vuure

  Fijne en leuke tijd gehad, praktijk was het allermooiste en aan de heer Vinkenborg met zijn smeed kunsten dat vond ik geweldig.

  Fijne en leuke tijd gehad, praktijk was het allermooiste en aan de heer Vinkenborg met zijn smeed kunsten dat vond ik geweldig.

  2003, Klaas van Vuure
  ?