Klaas Hoorn

Kent 2 personen

ASK_ME , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klaas Hoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Klaas Hoorn heeft 9 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1989 kwam ik als leraar op Hilfertsheem Beatrix.

  In 1989 kwam ik als leraar op Hilfertsheem Beatrix. Heb met veel plezier gewerkt, met name als klasseleraar van de bouwtechniekklassen IVBO. Veel lol gehad, met name als we "op kamp" gingen in Epe. Verder veel plezier gehad in de lessen. Op Hyves heb ik een groep opgericht waarbij leerlingen die toen les hebben gehad van mij ervaringen te laten delen van de tijd van toen: http://hoornhb.hyves.nl/ Neem eens een kijkje!

  Hilfertsheem-Beatrix (lts), 1989

  Het was een prachtige tijd.

  Het was een prachtige tijd. Internaat, mijnheer Aaftink, kussengevechten, ontgroening, overstromingen, open deuren, maar ook de lessen van Kruidenier, Biemond, Mariete de With, voorzitter geweest van Mozaiek, knikkende knietjes op de preekstoel van de St.Jan, maar ook de prachtige toneelavonden geregisseerd door mijnheer Hage en nog iemand die ik niet meer kan herinneren. Ton ten Hove die een psalm opgaf bij mijnheer Segers: "Ik overtref mijn leraars in beleid.....". De onovertreffelijke D-klas met Roosssssmarie, Henk Zwijnenburg, Alidus Jansen (tja...), Gijsbert Schouten (die tijdens een bezoek aan een klooster overwoog om misschien toch maar monnik te worden), bezoek met de klas bij Marjo Hakkenberg in Lisse (slecht geslapen daar.....), biologie van mijnheer Steur (sexuele voorlichting...., handen in de lucht, mond open, ooooooooooooh wat mooi), buiten plantjes kijken, de stages, integratieweek (kleuterschool, lagere school), enz. enz. Fokke Hoekstra, mijn grote vriend, dirigeerde bij muziek... op klompen! Een, twee? Ja! Boerinnetje van buiten .... tralalala. Wat een tijd.

  Hogeschool De Driestar, 1978

  Juffrouw Maat, Meester Piers, Meester Langerak, Meester Stekelenburg.

  Juffrouw Maat, Meester Piers, Meester Langerak, Meester Stekelenburg. vrienden: Klaas Hoekstein, Gerard van Dieën, Connie van Dieën, Saskia Visser, William van Leeuwen, Aagje (Agnes), Arjen van Dieën, Chris (...),

  Prins Bernhardschool, 1966

  ?