Klaas Benschop

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Klaas Benschop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Klaas Benschop heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Egbert, Nora, Gerda Stam (herinner mij het verjaardagsfeest bij haar thuis; zij heeft nog een reünie georganiseerd), Hans de Liefde (helaas veel te vroeg overleden).

  Egbert, Nora, Gerda Stam (herinner mij het verjaardagsfeest bij haar thuis; zij heeft nog een reünie georganiseerd), Hans de Liefde (helaas veel te vroeg overleden). Freddie ?. Jos Diemel (parallelklas) zag ik plotseling verschijnen op voorlichtingsvideo's toen hij voorlichter was bij het Min. SZW. Ook hij is overleden, heb ik vernomen. De namen van mijn klasgenoten komen weer naar boven. Ze hebben zich nog niet aangemeld. Klassejuf Schoenmaker; een enorm fijn mens. In de dependance; volksdansen bij de hr. Bos (zijn zoon of dochter zat ook op school); werkweken. IVO B behaald. Was een fantastische school. Vele leuke herinneringen. Schoolfeesten, verjaardagsfeesten. de weekopeningen. In de pauze naar het Smaragdplein, spoorpunten kopen. Het schoolreisje naar Parijs. Ben na wat korte omzwervingen en de HBO maatschappelijk werk bij een sociale dienst gaan werken en doe dat nog steeds.

  P. F. van Overbeeke Jenapla..., 1963

  Met heel wat klasgenoten van de Beatrixschool (lo) naar de dr de Visscher.

  Met heel wat klasgenoten van de Beatrixschool (lo) naar de dr de Visscher. Ook nog in de dependance gezeten (sport op het plein er voor, o.a. softbal). Herinner mij Co Sluik en zijn zusje (leuke meid; was ik een beetje gek op destijds). Hans van Hulst, Herman de Deugd, Emile Schaap, Johny Hogendorp (wat een voetballer), Carla Paaymans. Verjaardagsfeestjes met de eerste zoenen tijdens spelletjes.

  Dr. De Visserschool, 1959

  Emile Schaap, Jan Senf en anderen (naam vergeten).

  Emile Schaap, Jan Senf en anderen (naam vergeten). Kwam regelmatig bij Emile thuis. Herinner mij Schwertz ("de keu") met die grote boezem en het orentrekken. Men. Noë en juf Rigter die met mij en anderen naar de Dr. de VisserMUlo ging. 1953 de gangen vol met kleiding e.d. voor de watersnood.

  Prinses Beatrixschool, 1953

  ?