Kitty van Ieperen

Kent 8 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kitty van Ieperen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Kitty van Ieperen heeft 5 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik bewaar mooie herinneringen ...

  Ik bewaar mooie herinneringen aan deze school. We hebben veel lol gehad, wat me bij is gebleven is de saamhorigheid van de klas, hoe verschillend we ook waren we trokken allemaal met elkaar op. Klasgenoten waren o.a. Margo Jongen, Mirian Beusen, Marlie Dix, Anjo Devens, Tanja Boer, Robert Cox, Jan Wouter de Roos, Willy Bronckers, Edwin, Erwin. Mijn minst favoriete lerares was mevrouw Valkenburg, als die de klas binnenkwam werd er altijd wel iemand uitgestuurd of diegene nu iets deed of niet en ook ik was meerdere keren de pineut, gelukkig kon ik, na me gemeld te hebben bij de directeur meneer Schippers, altijd meneer Kerkhofs gaan helpen met koffiezetten werd het toch nog gezellig. De andere leraren waren gedreven mensen die hun best deden om iedereen iets bij te brengen op en leuke manier. Deze school staat trouwens onder 2 namen in Schoolbank, als Stedelijke Mavo en als Openbare Mavo

  2006, Kitty van Ieperen

  Juffrouw Visser was erg streng...

  Juffrouw Visser was erg streng. Was trouwens wel een hele grote klas. Ik heb hier de 1e tot de eerste helft van de 4e klas gevolgd. Het 4e jaar op de Christus Koningschool op Caberg afgemaakt en de laatste 2 jaar op de Marcusschool gezeten.

  2003, Kitty van Ieperen

  Hele leuke tijd gehad met o.a....

  Hele leuke tijd gehad met o.a. Miriam Beusen, Marjo Voeten, Marlie Dix, Margot Jonge en al die anderen. Ook goede herinneringen aan de leraren zoals men. Bouchems, men. Schipper en het koffie zetten bij men Kerkhofs als je eruit gestuurd werd. Het schoolverlaterskamp in Robertsville was ontzettend leuk. Ik hoop dat er nog eens een reunie van onze klas komt.

  2002, Kitty van Ieperen
  ?