kitty smit

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kitty smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  kitty smit heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school maar 1 jaar gezeten.

  Heb op deze school maar 1 jaar gezeten. Herinner me nog 1 naam van een leraar en dat was men. Koot. Volgens mij gaf hij wiskunde maar weet dat niet meer zeker.

  Sancta Maria, 1985

  Tja de Gertenbach MAVO.

  Tja de Gertenbach MAVO. Weet denk ik de meeste leraren hun naam nog wel, maar zijn er toch wel een paar die er uit springen. Men. Keizer bijvoorbeeld. Vond dat een ontzettend lieve man. En dan Men. van Ede met zijn huiswerkagendaopschrijfnotitieboekje ;-) Laten we vooral de saaie dia's van men. Swanink. Maar ja, hij is er toch de reden van dat ik zelfs nu nog weet wat humus is, hihi.

  Wim Gertenbach MAVO, 1980

  In Januari '77, na de kerstvakantie, hier op school gekomen.

  In Januari '77, na de kerstvakantie, hier op school gekomen. Was wel even wennen maar een hele leuke tijd gehad. Ik kwam in de klas bij mevr. Vreugdehil, wie een ontzettend lieve juf was en me snel op mijn gemak deed voelen. Daarna 2 jaar Ankie Schoop, wat ook heel leuk was. Maar daarna.............Jaap van der Oord. Wat had ik een ontieglijke hekel aan die man, getver. Altijd knuffelen met meisjes en zijn baard door je gezicht heen schuren. Door hem heb ik echt een afkeer van baarden en snorren gekregen. Gewoon te erg voor woorden die man.

  Van Heuvengoedhart, 1977

  ?