Kirsty Lammers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kirsty Lammers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kirsty Lammers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik gelukkig mijn examen en diploma gehaald .

  Op deze school heb ik gelukkig mijn examen en diploma gehaald .De leraren waren wel oke,maar daar heb je het ook mee gezegt.Weet nog wel dat ik er altijd aan het ouwehoeren was en bij de diploma uitreiking zei een juf nog van :"Kirsty jij wist precies wanneer je moest ophouden."

  Scholengemeenschap Walhofspark, 1988

  Het was een leuke klas,vooral de leraar Ype.

  Het was een leuke klas,vooral de leraar Ype. Verder kan ik me bijna iedereen nog herinderen.Steffanie Bos is nog steeds een goeie vriendin van mij.Weet nog goed het schoolreisje naar Terschelling(6klas/groep8),ORANJE werd europees kampioen.Wat een feest op het eiland .We zijn zelfs met ze allen door de tafel gezakt,wat was de eigenaar boos hihihi.

  Professor Casimirschool, 1981

  Het was een erg leuke kleuterschool met juffrouw Geessing.

  Het was een erg leuke kleuterschool met juffrouw Geessing.Heb 3 jaar erbij in de klas gezeten.Later trouwde,ze wij mochten allemaal mee.Toen heette ze juffrouw Varo Geessink.Verder was er een juf, juf van Veen en die andere weet ik niet meer

  Pinkeltje ( kleuterschool ), 1978

  ?