Kirsti Hartman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kirsti Hartman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Kirsti Hartman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Tot en met HAVO3 hier op school gegaan.

  Tot en met HAVO3 hier op school gegaan. Toen verhuisd. Veel verschillende docenten gehad en sommigen het leven (enigszins) zuur gemaakt. Nederlands: Doornbos (Dombo), Mol en Boer. Engels: Wisselink, Van Eeken en Bakker. Frans: Henneveld (3 jaar lang!) Duits: Griffioen en Kruijswijk. Geschiedenis: Polak en Wilders (gaap!) Aardrijkskunde: Kruze en De Groot. Biologie: Van der Hulst en nog een ... (naam vergeten) Natuurkunde: in ieder geval Havinga en Jonker. Scheikunde: Van de Molen of Meulen (of zoiets?) Gym: Steendam en Van Heijum. Tekenen: Steen en Fokkema. Wiskunde: Holsappel en Tigelaar. Godsdienst: Zomer en André. Vaak werd ik als jongste telg uit het gezin vergeleken met mijn beruchte, geliefde of irritante voorgangers. (4 in totaal) Soms in mijn voordeel, vaak in mijn nadeel (geloof ik). HAVO verder afgemaakt in Roermond.

  2004, Kirsti Hartman

  Klas 1 bij juf (Nettie) van Ommen.

  Klas 1 bij juf (Nettie) van Ommen. Die gaf goed les en ze was een heel geschikt mens. Klas 2 bij juf De Boer. Dat was niet veel. Gelukkig mocht ik na een derde van het schooljaar de rest van klas 2 afmaken bij juf Van Ommen, samen met Hanneke Wieringa, Alex Kamman, Andries de Vries en Harold van Til. Klas 3 bij meester (Fred) Meijer (dus NIET die met die baard...) Wat kon die man vertellen en voorlezen! Geweldig. Klas 4 bij meester (Ruud) Koelewijn. Die kon zelf niet zingen en daarom mocht je bij hem je psalmvers opzeggen i.p.v. zingen. Hij at tijdens de les vis in de klas. Later ging hij lesgeven in het voortgezet onderwijs. Klas 5 bij meester (Eisse?) Smit. Heel veel zingen was dat. Soms ook wat te hoog gegrepen repertoire. Is hij niet geemigreerd? Klas 6 bij hoofdmeester Van de(r?) Linden. Een zoon van hem (Peter) zat bij ons in de klas en ik kreeg altijd de indruk dat die extra hard werd aangepakt.

  2004, Kirsti Hartman
  ?