Kiny Stalman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kiny Stalman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kiny Stalman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Vond het vooral erg leuk om 1 week per maand op een andere, indirekte manier met m'n werk bezig te zijn. Heb inmiddels ook een andere baan. Hoi Esther en Carrie

  ATOL, 1998

  Een van de laatste HBS-A leerlingen.

  Een van de laatste HBS-A leerlingen. De sportlessen vond ik het leukst en dan vooral de balsporten. Verder heb ik ook nog een paar keer in een toneelstuk gespeeld. Tekenen ging mij ook wel aardig af, heb nog geprobeerd dit verder te ontwikkelen in een vervolgopleiding. Joke Smit, Arnold Kamphuis (een kortstondige liefde), Etta Stel, Marian Schotanus, kon ik altijd goed bij afkijken, hoe gaat het met jullie?

  PC SGM Ubbo Emmius SGM v, 1964

  De kleuterschool was een houten gebouw, waar nu scouting nog gebruik van maakt.

  De kleuterschool was een houten gebouw, waar nu scouting nog gebruik van maakt. Ik zie dat juffrouw Kip veel indruk geeft gemaakt op medeleerlingen, zij wordt veel genoemd. Ook ik vond dat een leuke juf. En weten jullie nog dat de schoolpleinen verdeeld waren? Je moest echt niet proberen op het schoolplein van de hogere klassen te komen. De spelletjes die we deden "streekie deur","komme, kett'n schere". Laurens Idema, mijn grote liefde op de lagere school, hoe gaat het met je? En Kees Huizinga, heb je de striemen nog op je achterwerk staan van de stok van meester van der Meer?

  Oranje Nassauschool, 1956

  ?