Bekijk het volledige profiel van Kiny Ensink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Kiny Ensink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik herinner mij de Wachtendonc...

Ik herinner mij de Wachtendonck als een hele leuke school. Vriendinnen en klasgenoten die ik me herinner:Gerrie Pustjens,Peggy Hamming,Bieneke Ruitnga. Leerkrachten kan ik me niet zo goed meer herinneren, alleen Meneer Vonhof (vodje) die altijd helemaal over je heen ging hangen en erg uit zijn mond rook. Hij gaf Duits, en dat is bij mij dus nooit meer goed gekomen. Klasge noten, laat nog eens wat van jullie horen.Ik volgde op deze school het V.H.B.O.

2004, Kiny Ensink

Van mijn lagere school kan ik ...

Van mijn lagere school kan ik me nog maar weinig herinneren.Ik heb er wel een leuke tijd gehad. Mijn grote vriendinnen waren Grietje van Schaik en Anita van Goor.Leerkrachten die ik mij herinner zijn:Meester van Zet,Juf.Zimmerman,Meester Jansen en Juf.den Uyl.

2004, Kiny Ensink

Een leuke tijd, waar ik met ve...

Een leuke tijd, waar ik met veel plezier aan terug denk.Veel lol met mijn vriendinnen:Paulien van Dam,Betsie Dost,Grietje van Schaik,Margo Ensing en Ria den Hollander.Leraren die ik me herinner:Meneer de Jong,Mevr.Teken en Mevr.Defilee.

2004, Kiny Ensink
?