Kimberley Dumee

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kimberley Dumee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kimberley Dumee heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat maar 3 jaartjes op deze school, maar ik herinner me heel veel van de leraren.

  Ik zat maar 3 jaartjes op deze school, maar ik herinner me heel veel van de leraren. Ik zat in die tijd in groep 1,2 en 3. Bij juffrouw Nel en juffrouw Lilian. Ik vond het heel erg leuk,vooral als we in het winkeltje gingen spelen. En theatertjes kijken. Qua kinderen herinner ik mij alleen; Chantal Blom en nog een paar die bij mij nog op het riederwaard kwamen te zitten.

  De Kubus, 1989

  Ik heb hier op school gezeten en ik mis het wel een beetje, want ik vond eigenlijk heel veel leraren en leraressen aardig en we kenden elkaar ook allemaal.

  Ik heb hier op school gezeten en ik mis het wel een beetje, want ik vond eigenlijk heel veel leraren en leraressen aardig en we kenden elkaar ook allemaal. En op de school waar ik nu zit ben ik maar een nummertje. Dus ik denk met veel plezier terug. Aan mijn mentrix van mijn laatste jaar. Mevr Beers en aan mevr meijers en eigenlijk nog aan iedereen ..

  Nova College, 1997

  ?