kim westera

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kim westera en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kim westera heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb maar een half jaartje deze opleiding gedaan, maar wel een erg leuke klas.

  heb maar een half jaartje deze opleiding gedaan, maar wel een erg leuke klas. Veel gehad aan Rick van der Made. Ik vond vooral de sova lessen leuk en ben eigenlijk op zoek naar Christie goudswaard!!

  Fontys Hogeschool Pedagogiek, 2001

  tekenlessen van Blommesteijn, veel koffie!!!! weer naar Hartman,muziekfestivals, eindexamenfeest en natuurlijk de zeilkampen! stiekum roken achter ruimzicht etc.

  tekenlessen van Blommesteijn, veel koffie!!!! weer naar Hartman,muziekfestivals, eindexamenfeest en natuurlijk de zeilkampen! stiekum roken achter ruimzicht etc. teveel herinneringen om hier neer te zetten.

  Gemeentelijke Scholengemeen..., 1994

  Het schoolreisje via de organisatie STEK zal ik nooit vergeten,musical groep 8, boerenkool eten met sinterklaas, maar eerst even in de pan kijken voor je ging zitten.

  Het schoolreisje via de organisatie STEK zal ik nooit vergeten,musical groep 8, boerenkool eten met sinterklaas, maar eerst even in de pan kijken voor je ging zitten. Het verhaaltje Duimeliesje van Juf v/d Boom.en natuurlijk Camperduin!!!!!

  Openbare Basisschool, 1986

  ?