Kim van Wissen

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim van Wissen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Kim van Wissen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik deed SKEW en ons sneue klasje bestond uit maar liefst 6 personen! Er is me ook eigenlijk niet echt veel bijgebleven van deze tijd.

  Ik deed SKEW en ons sneue klasje bestond uit maar liefst 6 personen! Er is me ook eigenlijk niet echt veel bijgebleven van deze tijd...beetje saai eigenlijk

  2003, Kim van Wissen

  Wat een leuke tijd was dat zeg! Vooral groep 8 was onvergetelijk.

  Wat een leuke tijd was dat zeg! Vooral groep 8 was onvergetelijk. Een drama was het toen we afscheid moesten nemen; gierende huilpartijen en eeuwige trouw beloofden we elkaar, maar na drie maanden brugklas vond ik mezelf natuurlijk al veel te volwassen voor dat kinderachtige gedoe.

  2003, Kim van Wissen

  Oh jee; de puberteit.

  Oh jee; de puberteit. Een aaneenschakeling van acne, onzekerheid en liefdesverdriet. Tussendoor toch nog erg gelachen; vooral 3vwo was onvergetelijk met 17 zittenblijvers van de 32, waaronder ik natuurlijk. Dimphy en Jeannine; mijn twee beste vriendinnetjes uit die tijd zie ik nog steeds.

  2003, Kim van Wissen
  ?