Kim van der Have

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim van der Have en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Kim van der Have heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Carnaval was toch altijd het leukst want dan kwam erik als aardbei verkleed, en wie weet de naam van de hond van de hoofdmeester nog ? Het was een hele lieve golden retriever.

  Carnaval was toch altijd het leukst want dan kwam erik als aardbei verkleed, en wie weet de naam van de hond van de hoofdmeester nog ? Het was een hele lieve golden retriever. En niet te vergeten de Kraai die altijd de klas in kwam. Waar zijn mijn klasgenoten gebleven, Bianca van Noort, Bianca Hartog, Sandra, Cindy, Richard, Manolito, Ilse Reijerkerk, Ilse vd Have, Sandra vd Klink, Peter enz,

  2004, Kim van der Have

  Ïk heb in de klas gezeten met Denise, Natasja, Simone, Maja, Rick & Rick, Bouke en nog veel meer ik ben ik (ik geloof de 2e klas weggegaan, maar ik heb met de bovenstaande personen zelf nog op de kleuterschool gezeten.

  Ïk heb in de klas gezeten met Denise, Natasja, Simone, Maja, Rick & Rick, Bouke en nog veel meer ik ben ik (ik geloof de 2e klas weggegaan, maar ik heb met de bovenstaande personen zelf nog op de kleuterschool gezeten. Dus inderdaad die reunie moet er zeer snel komen. tot gauw

  2003, Kim van der Have

  Elke woensdag naar de markt of even kletsen in de kantine.

  Elke woensdag naar de markt of even kletsen in de kantine

  2003, Kim van der Have
  ?