kim roze

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kim roze en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  kim roze heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zit nu nog op deze school maar hoop 16 juni geslaagd te zijn:D parijs in de 3e klas, schoolfeest in lord nelson van 15 april 2005!!vond ik heel erg gaaf!! het is echt een hele leuke school!!.

  Ik zit nu nog op deze school maar hoop 16 juni geslaagd te zijn:D parijs in de 3e klas, schoolfeest in lord nelson van 15 april 2005!!vond ik heel erg gaaf!! het is echt een hele leuke school!!

  Regionale Stad en Esch, 2000

  touwtje springen op het schoolplein, HVO, eindmusical van groep 8--> die was echt heeel erg leuk!!, huwelijk van juf marloes,schoolkamp van groep 8 en andere schoolreisjes, het was/is echt een hele leuke school!!!leuke tijd gehad daar!:) .

  touwtje springen op het schoolplein, HVO, eindmusical van groep 8--> die was echt heeel erg leuk!!, huwelijk van juf marloes,schoolkamp van groep 8 en andere schoolreisjes, het was/is echt een hele leuke school!!!leuke tijd gehad daar!:)

  Commissaris Gaarlandt, 1992

  ?