kim punselie

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kim punselie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  kim punselie heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  dat juf helen mijn atijd bijles gaf en ik helemaal trots was als ik iets goed had gedaan en dat als ik mijn werk allemaal af had ze voor me gingen klapen als ik het af had want ik kreeg het nooit af.

  dat juf helen mijn atijd bijles gaf en ik helemaal trots was als ik iets goed had gedaan en dat als ik mijn werk allemaal af had ze voor me gingen klapen als ik het af had want ik kreeg het nooit af

  De Margriet, 1995

  mevrouw de zon ik kon altijd goed met haar praten en lachen natuurlijk!!!! priscilla,manon,mandy en nog veel meer mensen en dingen ik had een leuke tijd daar op school jammer dat we het oude gebouw van prisma gesloopt moest worden prisma was veel gezellig

  mevrouw de zon ik kon altijd goed met haar praten en lachen natuurlijk!!!! priscilla,manon,mandy en nog veel meer mensen en dingen ik had een leuke tijd daar op school jammer dat we het oude gebouw van prisma gesloopt moest worden prisma was veel gezelliger !!!!!

  VMBO Titaan, 2001

  ?