Kim Kraak

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim Kraak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kim Kraak heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier 7 jaar gezeten,en eigenlijk waren alle jaren leuk, maar de eerste in B1J was wel het leukst, en toen kwamen de jaren bij meneer de Wit en Koelemeijer in G2B en G3B,ontzettend gelachen bij rare toneelstukken en toen de 4e, 2x de 5e, met Rome re

  Ik heb hier 7 jaar gezeten,en eigenlijk waren alle jaren leuk, maar de eerste in B1J was wel het leukst, en toen kwamen de jaren bij meneer de Wit en Koelemeijer in G2B en G3B,ontzettend gelachen bij rare toneelstukken en toen de 4e, 2x de 5e, met Rome reis en Lille excursie, en eindelijk de 6e met het examenfeest.

  Jan van Egmond College, 1996

  Ik heb hier een heel leuke tijd gehad, bij de kleuters bij juf Elly en Coby, in groep 3 bij Marijke, in groep 4 en 5 moppentrommel bij Yvonne en Eveline, en in de bovenbouw bij Hans, Jos en Els.

  Ik heb hier een heel leuke tijd gehad, bij de kleuters bij juf Elly en Coby, in groep 3 bij Marijke, in groep 4 en 5 moppentrommel bij Yvonne en Eveline, en in de bovenbouw bij Hans, Jos en Els. En natuurlijk knutselen bij Bep.

  J.F. Kennedy School, 1988

  ?