Kim Doesburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim Doesburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kim Doesburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op de Noorderwiek, mode en kleding.

  ik zat op de Noorderwiek, mode en kleding. Ik ben slecht in namen, wie ken ik nog; Colin, Ginny, Kitty, die twee uit Katwijk, Louise en Aldy. Ben erg benieuwd naar jullie en de rest van mijn klas natuurlijk!

  holtlantcollege, 1987

  ik zat maar twee jaar op deze school, ik was een vlugge leerling, haahah, ik kwam pas op deze school halverwege de vijfde en had het heel erg naar mijn zin.

  ik zat maar twee jaar op deze school, ik was een vlugge leerling, haahah, ik kwam pas op deze school halverwege de vijfde en had het heel erg naar mijn zin. Wie ik me kan herrineren; Mariella natuurlijk, Frits Busman, Madelon, Marcel, Daniella, Tristan, Margot, Vincent, Violet en nog veel meer. Ook Turk, die mocht ik niet en hij mij niet, in zijn musicals was ik altijd soufleuze of een sneeuwpop die geen tekst had ...

  de Buytenwegh, 1980

  het was Alex van Hoogenhuizen gelukt wat die enge leraar niet kon; mij leren zwemmen waar ik je nog dankbaar voor ben! Deborah Avital en Leonie Wortel waren mijn beste vriendinnen.

  het was Alex van Hoogenhuizen gelukt wat die enge leraar niet kon; mij leren zwemmen waar ik je nog dankbaar voor ben! Deborah Avital en Leonie Wortel waren mijn beste vriendinnen. Wie kan ik me nog meer herrineren? Cockie Mac..... nog iets, Ferry, Arnoud, Yvette, en nog veel meer. Ook zal ik die ene leraar nooit meer vergeten, zeker niet toen hij Ferry schopte en wij daarna met de hele klas naar de politieburo zijn gegaan, hahhahahaha!!!

  o.b.s de vijverburgh, 1976

  ?