Kim deFlart

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kim deFlart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kim deFlart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam vanaf 't Baken naar het OVC in de derde klas.

  Ik kwam vanaf 't Baken naar het OVC in de derde klas. Iedereen leek elkaar te kennen op deze school, ik kon helemaal niemand. Ik kwam bij Fabiana in de klas en met haar ben ik vanaf toen opgetrokken. Verder zat ik in de klas bij Daphne, Steve,

  Oost Vaarders Collge, 1995

  Klas 1f en 2f daarna? Veel lol gehad, weinig geleerd en veel gespijbeld, waardoor ik niet over ging naar de vierde klas en ik niet op school mocht terugkomen.

  Klas 1f en 2f daarna? Veel lol gehad, weinig geleerd en veel gespijbeld, waardoor ik niet over ging naar de vierde klas en ik niet op school mocht terugkomen. Daarna ben ik naar het OVC gegaan. Klasgenoten op het Baken waren: Femke, Steve, Floris, Nadin, Nadiene, Iris, Melanie en viendin...?, Chantal, Vanessa, Hans.

  Oecumenisch Scholen Het Baken, 1992

  Juf Linda en Luciëne waren de liefste juffen.

  Juf Linda en Luciëne waren de liefste juffen. Daniëlle, Gebriëlle, Caroline, Monique, Marlies, Annemarieke, Esther en Kirsty waren mijn vriendinnen.

  De Tjasker, 1985