Kiki Ramon

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kiki Ramon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kiki Ramon heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier in de 5de en 6de klas op gezeten want we gingen daarna weer terug naar Nederland.

  Heb hier in de 5de en 6de klas op gezeten want we gingen daarna weer terug naar Nederland. Weet nog dat we in de pauze weleens bami gingen halen voor 1 gulden of 50 cent en er kwam ook een mannetje langs met verse bollen. Ging in deze periode veel om met Cindy Muntslag.

  nassy brouwerschool, 1984

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Veel gelachen, weinig geleerd en toch over gegaan en heb ook veel vriendinnen gemaakt. Nog steeds contact met Willeke Nieuwenhuis, Bianca Berkhout, Bianca Bokhorst en Esther Quinet. Wij meiden hadden graag nog een reunie willen organiseren maar weten niet waar iedereen woont. Jammer.. .had iedereen graag willen zien hoe het met ze gaat en of ze getrouwd en kinderen hebben. Ik weet nog dat veel meiden erg gek waren op 1 jongen... tja zal de naam maar niet noemen maar het was wel een schatje......

  Sg de Rading, 1986

  Wat een leuke tijd heb ik op deze school gehad.

  Wat een leuke tijd heb ik op deze school gehad. In deze periode ging ik veel met Saskia de Jager om. Helaas ben ik na 7 jaar in Groningen wonen verhuisd naar Suriname en moest toen al mijn vrienden en vriendinnen achter laten. Dat was echt een ramp voor mij. Op vrijdag (om de week) mochten we toneelstukjes doen. We deden dan ook vaak Grease na. Lachen was dat. Er waren een aantal jongens die ik in die tijd erg leuk vond. Jannes en Richard. Tja... hoe zou het met ze zijn en met de andere klasgenoten.

  De Gavehoek, 1977

  ?