Kick Pilkes

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kick Pilkes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Kick Pilkes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik herinner mij vooral de heer Ton Lageman die met een buitengewoon enthousiaste manier zijn leerlingen wist te motiveren.

  Ik herinner mij vooral de heer Ton Lageman die met een buitengewoon enthousiaste manier zijn leerlingen wist te motiveren. ook herinner ik mij de onderlinge sfeer tussen de klasgenoten die erg goed was.

  2003, Kick Pilkes

  Een van de dingen die ik mij nog herinner was een gekostumeerd feestje bij Riekje Hemmink in de garage, ik was verkleed als soldaat, met kleren die ik van mijn oudste broer leende en die vele maten te groot waren en verliefd op een vriendinnetje van Riekj

  Een van de dingen die ik mij nog herinner was een gekostumeerd feestje bij Riekje Hemmink in de garage, ik was verkleed als soldaat, met kleren die ik van mijn oudste broer leende en die vele maten te groot waren en verliefd op een vriendinnetje van Riekje.

  2003, Kick Pilkes

  De ongelovelijke vrijgevochten atmosfeer op deze school.

  De ongelovelijke vrijgevochten atmosfeer op deze school. De Wiskunde leraar Kennephaas met zijn kalme manier van lesgeven en later de bijzonder aardige heer Jansen. De enthousiaste leraaR aardrijkskunde wiens naam mij nu even niet te binnen wil schieten.

  2003, Kick Pilkes
  ?