Kersten Groen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kersten Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kersten Groen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn beste vriendinnen heb ik in de brugklas leren kennen en die spreek ik nog steeds ieder paar weken.

  Mijn beste vriendinnen heb ik in de brugklas leren kennen en die spreek ik nog steeds ieder paar weken. Joanne, Marisol en Zuwena. Altijd onder de boom voor de aadrijkskunde lokalen, spijbelen van wiskunde en naar de dierentuin met mijn "frei"hahaha. De luie lift.... Van economie snaptje ik niet zoveel maar wat vond ik pieter wiemers toch geweldig. En mevrouw Pieters....ze hield nooit op met me "BRON"te noemen, hahahaha, palito!. Oh mevrouw Gozlan, merci beaucoup pour la belle lange. Zoveel mooie herrineringen.

  Radulphus College, 1990

  Een paar huizen woonden ik maar van school af, maar ik mocht niet van mijn ouders lopend naar school, oh nee veel te gevaarlijk.

  Een paar huizen woonden ik maar van school af, maar ik mocht niet van mijn ouders lopend naar school, oh nee veel te gevaarlijk. Maar stiekem gingen Nina Del Gaiso en Zuwena Fraai en ik wel eens naar huis toe als de juf ziek was. Elastieken en toutje springen en hinkelen was het helemaal in die tijd, in vlagen natuurlijk. Ik kon het eigenlijk met iedereen wel vinden en vond het fijn om naar school te gaan. Juf van de laar en Juf Pijl zorgden voor de musicals en standaard deed ik daaraan mee. Ook schoolkoor kon ik niet missen. In de 4e klas was ik voor het eerst verlief op Victor... hoe hij van zijn achternaam heet weet ik niet meer, maar hij vertrok weer met zijn ouders naar Nederland en dat ben ik nooit meer vergeten.Wat was het geweldig om bij hem thuis te gaan zwemmen. Van zijn vader heb ik kerstbrood met spijs erop, daarop een laagje boter en daarop een giga laag poedersuiker leren eten, en iedere keer als ik dat doe denk ik weer aan hem. Ach wat een geweldige tijd.

  Dr. Albert Schweitzerschool, 1984

  ?