Kees Zondag

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Zondag en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Zondag heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb tot en met de 5e klas op de Savio gezeten.

  Ik heb tot en met de 5e klas op de Savio gezeten. Wij zijn toen naar Groenoord gegaan. Ik kan mij nog herinneren dat ik in de eerste klas meneer Raaijmakers als leraar had en dat we met kroontjespennen en inkt schrijven hebben geleerd. ook de hal met toneel vond ik erg mooi, vooral als sinterklaas (mijn vader!! maar dat wist ik niet) kwam of met de kerstuitvoeringen. Ik weet nog enkele namen van toen: Jerry Zorge, John Stavenuiter en de familie Oost. Wij woonden aan de Burg. van Haarenlaan.

  Dom. Savioschool, 1962

  Tja, wat moet je van Spieringshoek zeggen na al die jaren? Ik kan alleen melden dat Pola de Jongh (1970-1976) en ik al weer heel lang getrouwd en gelukkig zijn.

  Tja, wat moet je van Spieringshoek zeggen na al die jaren? Ik kan alleen melden dat Pola de Jongh (1970-1976) en ik al weer heel lang getrouwd en gelukkig zijn..

  Spieringshoek, 1969

  Ik zie enkele mensen staan waarvan de naam me nog vaag bekend voorkomt.

  Ik zie enkele mensen staan waarvan de naam me nog vaag bekend voorkomt. Natuurlijk ken ik de oude Poels nog wel, die woonde zelfs in de flat bij ons aan de Oreliosingel! Verder zie ik dat mijn broer Hans (inmiddels naar Nieuw Zeeland vertrokken een pestkop was. Dat wist ik niet.....

  Mgr Bekkersschool, 1967