Kees Verduin

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Verduin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Kees Verduin heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 11

  Omdat ik zag dat juffrouw Bonder hier wordt genoemd, ga ik er voorlopig vanuit dat dit mijn kleuterklas was, vooraf aan de eerste klas op de Rembrandtschool.

  Omdat ik zag dat juffrouw Bonder hier wordt genoemd, ga ik er voorlopig vanuit dat dit mijn kleuterklas was, vooraf aan de eerste klas op de Rembrandtschool. Daarvan herinner ik me met afschuw de kwart-literflesjes schoolmelk die in een kratje in de zon moesten staan om op te warmen, omdat de melk ander te koud was voor onze buikjes.

  2008, Kees Verduin

  Juffrouw Pols.

  Juffrouw Pols. Een klimrek buiten. Kleine glazen lijmpotjes met witte lijm en een kwastje, waarmee je gekleurde propjes papier op een vel moest plakken om zo bloemen te maken. Het uitprikken van papieren figuren met een prikpen op een dikke zachte ondergrond/matje (vilt/zachtboard?). Werd achter op de fiets door mijn ouders gebracht naar school gebracht. Ik ken geen namen meer.

  2008, Kees Verduin

  eerst leren en nu onderwijzen.

  eerst leren en nu onderwijzen.

  2008, Kees Verduin
  ?