Kees Verdonk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Verdonk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Verdonk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fijne school fijne tijd! Tollen met een magneetje uit de roosters vissen.

  Fijne school fijne tijd! Tollen met een magneetje uit de roosters vissen. Bronsstring tekende het hele bord vol en greep je in de net en tolde je dan op. Maandag na de pauze gezang/psalm opdreunen (ik krijg nog buikpijn van de zenuwen). Ik herinner me heel veel namen (nu opeens!). Jan Vrolijk, Tineke Ketel (blond! ik was als 6 jarig jongetje verliefd op je, jij woonde in de P.Langendijkstraat en ik op de Erasmusweg). Marian van Kampen, Henk de Graaf ging ik mee naar Overvoorde. Mijn vriendje Koos de Jager (zus Eline). Zag ik later weer op Overvoorde. Monique Oberwijs was een vriendin van mijn zus (Bolleboos). Meester Valkenier (10 jaar geleden overleden las ik van z´n dochter ook op deze site). Juf v.Dors (had het niet zo op mij), Maalsen (zeer aardig), van Keekem (ook al aardig), invaljuf de Jong (was ik wel wat gek op!) en Lydia Spruyt (Ik sta ook op de foto miden achter? samen met andere nog genoemden en juffrouw v. Keekem, Andre v/d Velden, Koos,) Dat feest was ons eindfeest avn de lagere school (musical, ik was burgemeester of zo). Billy Heckmeijer is geloof ik in de 2e klas naar Perth, Australie verhuisd. Wilma v/d Stelt (doktersdochter) moet mijn zus Els wel kennen (Westland). Anneke Spaans, Gea Wieles (ook op Overvoorde) Otterloo van leuk!Bennie Berkhout, Walter Koster, peter Wierenga, Gea Schurink, Jurien de Haas (ondeugend neefje van onze buren toen) Anneke Buitendijk). Ik woon nu in Zoetermeer verkoop design meubels en vermaak me met mijn vrouw en onze 2-ling van 6.

  P. Oosterleeschool, 1964

  Ik kwam dus van de Einstede MAVO.

  Ik kwam dus van de Einstede MAVO. Ik weet er nog aardig wat van. Namen? Rob Kors, Ewald Faber (en zus Denise!!!), Lex en Han (en Noelle). Het was een leuke periode met veel blues en feestjes!

  Overvoorde, 1974

  Ik kwam van de brugklas VWO op de MAVO in de Tinaarloostraat en ging naar de 4e in de Einstede en daarna nog 3 jaar HAVO.

  Ik kwam van de brugklas VWO op de MAVO in de Tinaarloostraat en ging naar de 4e in de Einstede en daarna nog 3 jaar HAVO. Ik weet er niet zo veel meer van, bv. Tjeerd Alkema was een vriend van mij, en Henri Zwart. Leraar Kwakernaak of gaf Sceikunde. En Ang aardrijkskunde.

  Chr. Scholengemeenschap 'Ov..., 1971

  ?