kees veldman

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van kees veldman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  kees veldman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik woonde vlak in de buurt; spelen op het schoolplein; 'savonds of in het weekend over de poortklimmen; bij juf kranendonk en meester(viool)van as.

  ik woonde vlak in de buurt; spelen op het schoolplein; 'savonds of in het weekend over de poortklimmen; bij juf kranendonk en meester(viool)van as

  Nicolaas Beetsschool, 1958

  maatschappijleer van gerrit sneller; sportlessen van baukema; later stages bij de knegt; duits van "frau haan";nederlands van mw vingerling; de staking en nog veel meer.

  maatschappijleer van gerrit sneller; sportlessen van baukema; later stages bij de knegt; duits van "frau haan";nederlands van mw vingerling; de staking en nog veel meer

  Christelijk Lyceum Delft, 1968

  sportdocent leo logtenberg:zijn voorbeeld gevolgd; de vierde klas met robbie kop( erg wijs van geworden)en natuurlijk de mooie ogen van anneke kamminga(onbereikbaar voor mij).

  sportdocent leo logtenberg:zijn voorbeeld gevolgd; de vierde klas met robbie kop( erg wijs van geworden)en natuurlijk de mooie ogen van anneke kamminga(onbereikbaar voor mij)

  Chr. School voor (M)ULO, 1964

  ?