Kees van Toor

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees van Toor en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees van Toor heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In groep 8 las Meester Heun op vrijdag altijd voor uit Karlson van het dak, dat vond ik gaaf! Mijn beste vriendjes waren Maarten, Michiel, Dave, Esmond, Sebastiaan en Remco.

  In groep 8 las Meester Heun op vrijdag altijd voor uit Karlson van het dak, dat vond ik gaaf! Mijn beste vriendjes waren Maarten, Michiel, Dave, Esmond, Sebastiaan en Remco. Ilona was mijn grote 'geheime' liefde (:

  Scheffelschool, 1985

  Hier kan ik kort over zijn.

  Hier kan ik kort over zijn. Butschool! Na driekwart jaar afgehaakt. Ik heb er wel een goede vriend aan overgehouden, Jeroen van Gestel. Hij vond het ook een butschool!

  Hogeschool s Hertogenbosch, 1999

  Wel een leuk schooltje, met een hoog mutsgehalte.

  Wel een leuk schooltje, met een hoog mutsgehalte. Heb het hier best naar mijn zin gehad. Op school leerde je eigenlijk niks, maar wel op de vele stages natuurlijk. De lio-periode was het mooiste. Het moeilijkste op school was ervoor te zorgen dat leraren je cijfers wel (op tijd) inleverden bij de administratie! Heb hier mijn vriendinnetje Sylvia ontmoet.

  Marnix Academie (PABO), 2000

  ?