Kees van der Kaaij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees van der Kaaij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Kees van der Kaaij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  goeder herrinneringen aan deze school alleen jammer dat ik hem door die ene 5 teveel zonder diploma moest verlaten en in dienst moest.

  goeder herrinneringen aan deze school alleen jammer dat ik hem door die ene 5 teveel zonder diploma moest verlaten en in dienst moest. Leuk waren vooral de feestjes en de bezoeken aan de schouwburg en de vrijdagmiddagen, begin van het weekend die op het stratumseind met apfelkorn gevierd werden.

  2004, Kees van der Kaaij

  wat ik me kan herrinneren zijn vooral de gezellige dingen het kaarten en tafelvoetballen in pauzes en tijdens spijbelen, het zeilkamp inderdaad, de feesten in de bunker en het terraszitten bij " Petit Paris" in het weekend ging ik vaak met klasgenoten uit

  wat ik me kan herrinneren zijn vooral de gezellige dingen het kaarten en tafelvoetballen in pauzes en tijdens spijbelen, het zeilkamp inderdaad, de feesten in de bunker en het terraszitten bij " Petit Paris" in het weekend ging ik vaak met klasgenoten uit bij de advocaat in de dommelstraat.

  2004, Kees van der Kaaij

  herrinner me vooral de chaotische schoolkampen haha.

  herrinner me vooral de chaotische schoolkampen haha

  2004, Kees van der Kaaij
  ?