Kees van Aken

Kent 1 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees van Aken en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Kees van Aken heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  In klas 5 op school gekomen tu...

  In klas 5 op school gekomen tussen al die boeren uit Brielle.Eerst wennen,rare mensen hoor die plattelanders maar al snel wilde ik niet meer terug naar de grote stad.Zie nog regelmatig klasgenoten uit die tijd(de meeste heerlijke mensen) en zal m'n tijd daar ook nooit vergeten!

  2003, Kees van Aken

  Ik weet nog dat er met kroontj...

  Ik weet nog dat er met kroontjespennen gewerkt werd,netjes alles in gareel liep en als je aan het donderjagen was kreeg je een tik op je vingers met de lineaal van de meester.Ik kan me alleen nog Koos Burggraaf(woonde Mathenesseweg) en Marga Legen(m'n eerst vriendinnetje en wonende op de mathenessedijk) herrinneren.In klas 5 zijn we richting Brielle verhuisd.

  2003, Kees van Aken

  Eerst met de brommer van Zwart...

  Eerst met de brommer van Zwartewaal naar school en later door wind en weer met de rode motor(een HONDA en geen JAWA voor Eric en Peter!!).Veel lol gehad.........heerlijke klassen met veel klassefeesten bij Larry en Jantje de Boer.Engelse lerares die zich veel te druk maakte om ons en af en toe huilend de klas uitging!Reunie 2005 was toppie.......schrijf me alvast maar in voor 2010.

  2003, Kees van Aken
  ?