Kees Tongeren

Kent 17 personen

WIDOW , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Tongeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Tongeren heeft 5 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school met veel leuke medeleerlingen.

  Leuke school met veel leuke medeleerlingen. Dhr. v.d. Wijngaard die zo goed kon voorlezen op de vrijdagmiddag, Dhr. Boekkamp die een heel ander type was en Dhr. Muis die zijn naam liet veranderen in Mijhuis. Mw. De Vries, niet alleen een lerares maar een moeder voor de kinderen op school. Peter Wiering, Rob Kop, Eric de Wilde, Alwin Jansen,Kees Ravensbergen, Kees Brinkers, Brigitte Sofner, Andrea Zegveld, Laura Vinke (die er even tussen uit is geweest ivm verblijf in Israel) Marieke van Es (heb ik nog eens geloot met St. Nicolaas) Andre Keijzer, Nanneke Sloos, Irene van Tol etc. Ik kan mij bijna alle medeleerlingen nog herinneren. Ik heb heel warme gevoelens aan de school overgehouden en het deed me wel een beetje pijn toen ik zag dat het grotendeels afgebroken werd.

  Lucas van Leydenschool (lok..., 1963

  Ton Degenaars, Coby Hillebrandt, Marjan, Bert Donkelaar, Juffrouw Smi, 3e klas, was het schoolhoofd.

  Ton Degenaars, Coby Hillebrandt, Marjan, Bert Donkelaar, Juffrouw Smi, 3e klas, was het schoolhoofd. Juffrouw De Koning, 2e klas. Vanuit de 2e klas keek je op het zwembad aan de Haarlemmerstraat. vanuit de 3e klas keek je op het schoolpleintje.

  Clara Dozy kleuterschool, 1959

  Leuke klas 76A.

  Leuke klas 76A. Het was een grote lichting van 5 klassen. Veel plezier gehad en ik denk met genot terug aan die tijd.

  De Boskamp, politieschool, 1976

  ?