Bekijk het volledige profiel van Kees Stokvis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Kees Stokvis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ben in de tweede klas op deze ...

Ben in de tweede klas op deze school in de Jan Tooropstraat gekomen. Ben er met de kerst weer weggegaan en gaan werken. Weet nog wel dat er in de buurt een winkel was waar wij altijd cola kochten. En bij het begin van de schooldag werden er nog wel eens psalmen gezongen onder begeleiding van een harmonium.

2003, Kees Stokvis

Ik heb alleen in de eerste kla...

Ik heb alleen in de eerste klas op deze school gezeten, namen die ik mij nog herinner zijn, Hans Dingjan,Jopie Brand,Rob Faber, Mildred Huiskes en Hetty van Vessum. Het was een ontzettend leuke klas, ik denk te leuk. Klasselerares was Steijntje Walstra de geschiedenisleraar werd Goofy genoemd en rookte altijd een pijp. Er was iets met een stinkbom. Klassefeest op het hoofddorpplein in een kelder van een de winkel van Hans Dingjan zijn ouders.

2003, Kees Stokvis

Kwam uit Amsterdam, woonde in ...

Kwam uit Amsterdam, woonde in Warnsveld bij mijn Tante en heb maar een half jaar op dxeze school gezeten. Ik kwam daar midden in het schooljaar en werd voor de klas voorgesteld. De toenmalige juffrouw stelde zich voor als Juffrouw Pik. Als ik dit verhaal aan vrienden vertel gelooft niemand mij.

2003, Kees Stokvis
?