Kees Sprado

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Sprado en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Sprado heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het oude maar prachtige lokaal in het noodgebouw in de tuin met uitzicht op het bospark.

  Het oude maar prachtige lokaal in het noodgebouw in de tuin met uitzicht op het bospark. Ik gaf daar biologie. Later (1980 denk ik) zijn we ook begonnen met computerlessen: we hadden in het begin 3 computers voor een hele klas..... Later werden dat er 8 en daarna natuurlijk nog veel meer, maar toen was ik al vertrokken naar Leerdam. Ik herinner me nog een kolderdag waarbij Kruithoed en ik ontvoerd en gegijzeld waren. Onze collega's moesten allerlei opdrachten uitvoeren om ons vrij te krijgen. De schoolfeesten en de reizen naar Londen en het zeilen vanuit Enkhuizen zal ik ook niet licht vergeten. Het was een geweldige tijd met een kleine, knusse school waarin je alle leerlingen nog persoonlijk kende.

  Immanuel mavo, 1976

  Ik gaf computercursussen op 1 avond per week.

  Ik gaf computercursussen op 1 avond per week. Ik herinner me heel goed het computerlokaal(tje) in de catacomben van het gebouw. Hier werd bewezen hoe creatief Henk Tukker was. De laatste jaren werd het allemaal anders: eerst Praehep en daarna zlefs in een ander gebouw waarvan de organisatie zoveel namen heeft gehad dat ik het nu al niet meer weet. Het eindigde bij het ID-college.

  Alphens Studiecentrum, 1984

  Natuurlijk herinner ik me de muzieklessen van Blok.

  Natuurlijk herinner ik me de muzieklessen van Blok. En de buitenschoolse activiteiten van Schuller.... De toneellessen van Koonings. De kelder onder het toneel heeft ook wel heel speciaal plekje in mijn geheugen.

  Juliana van Stolberg (P.A.), 1966

  ?