Bekijk het volledige profiel van Kees Ruck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Kees Ruck heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb een leuke tijd gehad ma...

Ik heb een leuke tijd gehad maar na de studie bleek al snel dat fysiotherapeut niet mijn levensbestemming was.Al snel in de commercie gaan werken en doe dit nog steeds met veel plezier. Namen uit die tijd: Jeroen Buskermolen, Jos den Dunnen, Annick Pino, Wilfried Destombes, Marie-Louise Sinnige, Greta Greving, Micheline Verhulst, Bart Verwoerd en Danny Oosterhof ( nog altijd een heel goede vriend). Favoriete docenten Onno Meijer, Jan Gabriels en Wim Sinnige. SAFA was in mijn tijd al gevestigd in Osdorp.

2004, Kees Ruck

Zat op de St.Josefschool. Favo...

Zat op de St.Josefschool. Favoriet was meester Lie (uit de 5e klas).Geweldige verhalen en kon goed voorlezen. Voetballen en paalgooien met Paul Hendriks, Peter Terhoeve, John Kreetz, Norbert Stam,Huub Peels,Rene van Gils en Jeffrey Segond v.B en Sef Thissen. Al met al een leuke tijd. Meisjes uit mijn klas: Astrid Arendsen, Edith Verkerk , Karin Bouwmeester, Ria Jansen, Margie Verhulst,Renate Mul, AnneMieke Krijnen Bea Gouw en Els Goossen. Ik denk dat van alle leerlingen inmiddels de huizen van destijds in de grote sloop van Osdorp tenonder zijn gegaan. Toen ik 16 was nog een keer een klassenreunie gehad.

2004, Kees Ruck

Gehele HAVO periode doorlopen....

Gehele HAVO periode doorlopen.Chris Schoffelmeer is nog steeds een goede vriend.Andere bekenden van die tijd Paul van 't Wout, Wilfried Destombes, Wim Dieffenbach, Peter Lem, Jan Mens en Ronald Meijerink. Aan de heer van Rijn (Engels) en Truusje Kofflard ( Ned.) nog warme herinneringen; de rest van mijn leraren maakte een uitgebluste indruk

2004, Kees Ruck
?