Bekijk het volledige profiel van Kees Rodenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Kees Rodenburg heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Subfaculteit Scheikunde. Overg...

Subfaculteit Scheikunde. Overgestapt van de UvA om het hoofdvak van keuze op het Nls Kankerinstituut te kunnen doen. Met grote dank aan begeleider: Prof. dr. L. van de Bosch (Afd. voor Biochemie; Clusius Laboratorium).

2007, Kees Rodenburg

Leuke en mooie tijd. Sommige v...

Leuke en mooie tijd. Sommige vakken waren geweldig (Biochemie, Organische en Anorganische Chemie, Chemische Technologie), andere om te schieten (mn. Fysische and Analytische Chemie). Na het kandidaatsexamen ben in de bijvakken Tumorimmunologie en Biomedische Informatica gaan doen. De Subfaculteit stemde uiteindelijk niet in met Moleculaire Oncologie als hoofdvak bij het Nls Kankerinstituut. Samen met Marc Timmers, die het zelfde probleem had, ben ik toen naar de Universiteit van Leiden (toen nog RUL) overgestapt. De RUL had geen probleem met een hoofdvak onder de eindverantwoordlijkheid van Prof. dr. Piet Borst of Dr. Roel Nusse. Jaargenoten waar menig biertje mee gedronken, sneeuwhellinkje mee genomen en Bridgekaartje mee gelegd is: Marc Timmers (en Nicolet), Marruk de Keyzer (en Rene), Roel Hermant (en Rene en de familie Hermant), Hans van Beek (en Elza), Bert Krijnen (en Cindy).

2007, Kees Rodenburg

Juffrouw Caris "met letterdoos...

Juffrouw Caris "met letterdoos"(1e) , Meester ... (2e) en Juffrouw Cremers (3e). Daarna ben ik naar de Koorschool gegaan. In de klas met Ruud Brouwer, Rob Smit, Michel van Schaik, Angela van de Voren, Astrid Hart, Wilma Kubbinga, Winde Volgels (kwam in de 2e), Brenda van het Hart, Brenda ... (krulhaar en sproetjes), Ruud van de Fange, Eugene van Wijk Muziekles van mw. Zwikkers: Traporgeltje halen en dan op de gang snel even spelen. Het schoolhoofd meester van de Kroft (en de broek ophalen: "broek voor omhoog, achter omlaag")

2007, Kees Rodenburg
?