Kees Robben

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Robben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Kees Robben heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Zie St.

  Zie St. Joos [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Klas 2, de heer Groenendijk, echte praktijkman, waar ik veel van heb geleerd. Met name de praktijk meubelmaken en de vakgerichte uren materialenkennis etc. waren prachtig. Hij blies sigarenrook door houtblokjes om het soort te kunnen achterhalen. Tijdens vaktekenen (surprise sinterklaas) hebben we hem een keer een fles snevel gegeven. Hij speelde mee, maar was zeer grappig. Klas 3, heer Naaikens. Ging wel. Muziekleraar Manke Mozart, tiran van een vent, ik weet nog dat er bij een storm een topgevel van zijn gebouwdje was neergestort en heel zijn piano in de kreuk lag. Meubelmaken, waaronder ik, hebben hem toen nog helemaal opgeknapt. Coppens van Wiskunde (Dn Bibber) was minder. Die heeft me ooit in de nabijheid van de klas uitgemaakt voor domme koe waar niets van terecht zou komen. Dan bij Gym. Ik moest de basket omhoog trekken, het touw brak, de hele klerezooi kwam naar beneden. Namen: Martien Mommers Henk Oekeling .... Maas Ik wilde naar de MTS, maar had geen wiskunde gekozen.

  2003, Kees Robben

  Klas 1, frater Marcelino, is later uit het abt gestapt en ging in het leven verder met zijn maatschappelijke naam v.

  Klas 1, frater Marcelino, is later uit het abt gestapt en ging in het leven verder met zijn maatschappelijke naam v.d. Gevel. Vond meisjes erg leuk. Klas 2, frater Grasianus, was toen al een oude vent, had een slecht imago maar viel in de klas wel mee. Klas 3, meneer in 't Hart, een echte donkere surinamer dacht ik me te herinneren. Klas 4, Juffrouw van Dijk, van de Tilburgseweg in Goirle, schuin tegenover mijn ouderlijk huis (Volthuizen) naast de TWEM. Ben ik bij blijven zitten. Klas 5, meneer Pijpers. Klas 6, hoofd van de school, frater Hieronimo (fout geschreven denk ik) Moest veel naar de telefoon. Leuke tijd, vader in die periode overleden, ik liep veel naar de overkant, de meisjesschool. Theresiaschool ??

  2003, Kees Robben

  1 jaar op gezeten, hier kon je in het "hout" alleen maar leren om de bouw in te gaan.

  1 jaar op gezeten, hier kon je in het "hout" alleen maar leren om de bouw in te gaan. Overgestapt naar St. Joos, meubelmaken.

  2003, Kees Robben
  ?