Kees Richters

Kent 6 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Kees Richters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 30

  Kees Richters heeft 30 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  De speelhoek met grote bouwblokken waar ik flintstones na speelde.

  De speelhoek met grote bouwblokken waar ik flintstones na speelde. Plantjes in de vensterbank op schoteltjes met paardjes. De Sinterklaasviering in het gymlokaal.En niet te vergeten Juf Jo Kuin uit Enschede.

  2004, Kees Richters

  De lerarenkamer met een model van de tabernakel.

  De lerarenkamer met een model van de tabernakel.Dhr. Jaspers die zo mooi kon vertellen. De rommelzolder als je straf had.(Dit was voor mij geen straf.) Overblijven bij Johan de Weert (Voetballer met bril) en samen met Arjen Wiersma fruit inzamelen voor Jeanette Slot.Wie helpt mij deze herinneringen aan te vullen??

  2004, Kees Richters

  Iedere leerling was bij je bekend; en in de pauze met z'n allen in de kantine aan de Annie-bal, een fantastische gehaktbal van Annie Betonijzer voor het computerlokaal en het rookhok was het kleinste klaslokaal.

  Iedere leerling was bij je bekend; en in de pauze met z'n allen in de kantine aan de Annie-bal, een fantastische gehaktbal van Annie Betonijzer voor het computerlokaal en het rookhok was het kleinste klaslokaal.Na de eindexamenstunt van HK2 nog jarenlang gratis WC-papier.

  2004, Kees Richters
  ?