Ontdek PLUS

Cornelis Oversier

Kent 3 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Cornelis Oversier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Cornelis Oversier heeft 6 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraren: Ton Ter Horts Nederlands en Jeltes Wiskunde waren goede "vrienden".

  Leraren: Ton Ter Horts Nederlands en Jeltes Wiskunde waren goede "vrienden". Ik kwam bij hun thuis. Ook later na het slagen zag ik ze nog een paar jaar. Ton is overleden. Jeltes weet ik niet. Hij woonde later in Zoetermeer. Dan hadden we Barreveld, Hofker, wat een man, Jufr. Hofman, een darling, Abram, Koster, Hecht, enz.. Dan hadden we vele klasse avonden die Ineke Oostwald en ik als klasse vertegenwoordigers (de laatste 2 jaren) organiseerden met behulp van anderen natuurlijk. De eerste twee jaren op het Grotius volksdanste ik veel met Lineke Jantzen, die ik weer heb ontmoet op Curacao. Vrienden uit die tijd: Jaap versloot, Jan Bruning, Dick Schenkius. mail: coversier3347 a comcast*n e t

  Grotius Lyceum, 1958

  Ik kwam halverwege de zesde klas (bij meester De Vijver) op deze school omdat we verhuisden.

  Ik kwam halverwege de zesde klas (bij meester De Vijver) op deze school omdat we verhuisden. Deze school had 7 klassen (Kasteel was de leraar in de laatste klas). Goede vriend was Jaap Versloot die ook naar het Grotius ging. Ik heb nog steeds contact met hem. De leraren zeiden dat ik het toelatings examen voor het Grotius nooit zou halen. Ik slaagde als beste van de school. Rara??

  Lismanschool, 1956

  We verhuisden van Dordrecht naar Den Haag en ik ging naar de school met dezelfde naam.

  We verhuisden van Dordrecht naar Den Haag en ik ging naar de school met dezelfde naam. Herinner me dat ik goed was in gym en op een speciale langemat club zat. Ook dat ik verliefd was op een meisje dat Wendela heette en op de Valkenboskade woonde Na twee jaar verhuisden we.

  Bavinckschool, 1954