Kees Mouissie

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in Barneveld

  Bekijk het volledige profiel van Kees Mouissie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Kees Mouissie heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een fanastische tijd gehad op deze school.

  Een fanastische tijd gehad op deze school. MCO Levensmiddelen gedaan. Veel in de keuken geholpen en daardoor nooit van de congierge corvee hoeven doen als ik de klas weer eens uit mocht. De Grune Woche in Berlijn was een hoogtepunt. Het laatste jaar woensdag vrij omdat we alleen het 1e en 3e uur les hadden! Genoeg tijd om te werken. Namen die ik nog ken: Gert vd Broek, Gert Nout, Jan vd Broek, André, Bert (de slager), John, leraar Dick, Niels de Wijze.

  Midland, 1983

  Leuke kleine school, samen met Armande Cazemier 2x per dag heen en weer lopen.

  Leuke kleine school, samen met Armande Cazemier 2x per dag heen en weer lopen. Juf Veldmuis (vd Velde) vond ik vreselijk. Die was meer met anti kernwapens etc bezig dan om een leuke juf te zijn. Verder Ronner met rode baard, een aardige man. Tussen de middag snel eten om daarna te kunnen voetballen voordat ik weer naar school ging.

  DE MEERPAAL, 1972

  Veel lol gehad op deze school, samen met André Kaspersma veel gelachen.

  Veel lol gehad op deze school, samen met André Kaspersma veel gelachen. Na school met een Esther, Arlene, Vivienne en André ergens thuis wat drinken. Roken in de klas bij Wouters was wel erg stoer. Veel vrije tijd om te werken en aan het einde vh jaar nog even leren om over te gaan. Heb goeie herinnering aan deze heel leuke tijd. ********************************

  Ministerpark Mavo, 1978

  ?